Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A nyár kihívásairól lesz szó a kutyaiskola nyílt napján
A nyár kihívásairól lesz szó a kutyaiskola nyílt napján Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 10.
ImageIsmét nyílt napot tart Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő szombaton délelőtt az Új Csóri úti kutyaiskolában. Ezúttal a nyár kihívásai, a hőguta megelőzése lesz a téma és tájékoztatnak a kifejezetten a gyerekeknek szóló nyári tanfolyamról is.

 

A kutyabarátok részéről igen nagy érdeklődés övezi az Új Csóri úti kutyaiskolában szervezett ingyenes nyílt napokat. A sorozat újabb állomásaként június 11-én, szombaton 9.00 órától várják a gazdikat, kedvenceiket és minden érdeklődőt.

Ezúttal a nyári meleg miatt adódó nehézségek lesznek górcső alatt. Szó lesz arról, hogyan vigyázzunk a kutyánkra a hőségben, milyen programokra és helyekre vihetjük őt magunkkal anélkül, hogy baja esne, és hogyan készüljünk fel a nyaralásra, a kempingezésre kutyánkkal együtt.

Szükséges tanítani a gyerekeket is, akik a vakáció ideje alatt sokat vannak együtt a kutyákkal otthon, vagy éppen a nagyszülőknél, a barátoknál, így jó, ha tudják, mit szabad és mit nem ajánlott tenni egy kutya társaságában. A nyílt napon tájékoztatnak a kifejezetten gyerekeknek szervezett, júliusban induló, nyolc alkalomból álló tanfolyamról is. A kurzus fő célja lesz egy átfogó tudás elsajátítása, amellyel kiegyensúlyozottabb kapcsolat érhető el gyermekek és a kutyák között.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >