Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
KoncerTó: Klassz(ikusok) a Parton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. június 15.
ImageHárom napon keresztül, három helyszínen. Ez most nem a foci Eb, hanem valami egészen más, egy különleges kikapcsolódás a Velencei-tó partján és annak közelében. Idén először rendezik meg a KoncerTó komolyzenei koncertsorozatot, amelyen június 23–25. között több előadással készülnek az érdeklődőknek.

 

Fellép Érdi Tamás Prima Primissa-díjas zongoraművész, itt lesz a Klassz a Parton rendezvényeiről is méltán híres Óbudai Danubia Zenekar, és az Ewald rézfúvós együttes, de ha ahhoz van kedvünk, zenekari előadásban hallgathatjuk kedvenc filmjeink betétdalait, ahogyan azt néhány hete Hans Zimmer prezentálta Budapesten.

Még itt sincs vége a történetnek, a június 24-i, 19 órás előadás a gyerekeknek szól, az interaktív Mozart-est pedig mindenki számára emlékezetes lesz, sokkal több mint egy szimpla koncertélmény.

 


 

A három nap koncertjeit három helyszínen rendezik meg, a velencei Szent István király templomban, a frissen felújított kápolnásnyéki Dabasi Halász-kastélyban, illetve a Velence Korzón, háttérben a tó nyújtotta csodálatos panorámával, ahol nincs más dolgunk, mintha hátra dőlni és lazítva élvezni a zenét. Ez a szervezők mesterhármasa.

Részletes program:

http://velenceturizmus.hu/-KoncerTÓ-1792

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >