Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Jótékony futballszurkolás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. június 18.
ImageMinden nap népes szurkolótábor gyűlik össze a Zichy ligetben: Székesfehérváron is nagy izgalommal várták, hogy elkezdődjenek a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság küzdelmei, amelyen a magyar futball válogatott is szerepel. A jókedvű meccsnézések egyben nemes célt is szolgálnak, hiszen az Európa-bajnoki liget és Székesfehérvár Önkormányzatának összefogásával a rászoruló gyermekeknek szerveznek gyűjtést.

 

Évek, évtizedek óta várt erre a pillanatra a magyar labdarúgást kedvelők közössége: a magyar labdarúgó válogatott 1972 után újra az Európa-bajnokságon szerepelhet! A nagy siker apropóján, a Zichy ligetben minden nap rengeteg futballszurkoló gyűlik össze, hogy együtt élvezzék a legnépszerűbb sportág izgalmait. A kiváló hangulatú közös meccsnézés igazi fiesztát hozott kedden, hiszen a magyar válogatott Szalai Ádám és Stieber Zoltán góljaival 2-0-ra győzött az osztrákok ellen.

A válogatott jó szereplése miatt várhatóan az Izland elleni, szombaton 18.00 órakor kezdődő meccsen is hatalmas tömeg várható a Zichy ligetben. A közös szurkolási élmény és a segítőkész szándék most összekapcsolódik a jó cél érdekében. Az Európa-bajnoki liget és Székesfehérvár Önkormányzatának összefogásával olyan rászoruló gyermekeknek gyűjtenek pénzt, akik nehéz anyagi körülményeik miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy futball labdát, vagy focicipőt vásároljanak maguknak. A pénzbeli felajánlásokat az Eb-liget büféjénél adhatják le a segíteni szándékozók. A szombati gyűjtésben az Arany János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és EGYMI tanulói lesznek a szervezők segítségére. Az adományokat a szombati mérkőzésen kívül a többi mérkőzés közben is leadhatják a jótékonykodók a Zichy ligetben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >