Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Soproni vendégekkel tart évadzáró koncertet a Vox Mirabilis Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 03.
A Vox Mirabilis Kamarakórus évadzáró koncertet tart július 4-én hétfőn 19 órakor a Zsolt utcai Krisztus Király Templomban. A meghívott vendég a soproni Kórus Spontánusz, akik 15 éve alakultak, az elmúlt években megméretteték már magukat nemzetközi versenyeken. A 2008-as grazi Kórusolimpián elért 2. helyezésükre és 5. helyezésükre méltán büszkék, mint ahogy arra is.

 

A soproni Kórus Spontánusz 2014-ben újra neveztek az akkor Rigában megrendezett Kórusolimpiára, ahol megint ezüst- és aranydiplomát kaptak. Karnagyuk, Kocsis-Holper Zoltán 2015-ben, Torinóban a Fiatal Karvezetők 8. Nemzetközi Versenyén 2. helyezést ért el, valamint különdíjat kapott. Repertoárjukban egyházi és világi művek egyaránt szerepelnek, bármilyen zenei korszakból, bármilyen nyelven. Saját szervezésű koncertjeikkel Sopron városának jelentős zenei résztvevői.
 


A Vox Mirabilis Kamarakórus az elmúlt évben elért eredményeikért ad hálát és énekel a közönségnek. A műsorban eddig még nem hallott, különleges kortárs darabok is helyet kapnak. A belépés díjtalan, szeretettel várnak mindenkit.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >