Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Családi muzsikálással folytatódik a Harmonia Albensis
Családi muzsikálással folytatódik a Harmonia Albensis Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 05.
ImageA „Nemzedékek párbeszéde” című esttel folytatódik a héten a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat. Július 7-én, csütörtökön Karasszon Dezső orgonaművész gyermekeivel együtt lép fel a Szent Imre templomban. Jegyek kaphatóak a Vörösmarty Színházban.

 

A második programmal folytatódik a héten a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat. Ezúttal családi muzsikálásra invitálják a zenekedvelő közönséget. Július 7-én, csütörtökön 19.30 órakor Karasszon Dezső orgonaművész lép fel két kiváló gordonkaművész gyermekével, Karasszon Dénessel és Eszterrel együtt a Szent Imre templomban. Több száz évet átölelő, különleges műsorukhoz Mendelssohn-tól Bachon át a 20. századig válogattak zeneműveket.

A sorozat keretében további két hangversenyt rendeznek. Július 14-én a „Donna Sante” című esten ismét együtt lép fel a Szent István Bazilikában Boross Csilla operaénekes és Medveczky Ádám Kossuth-díjas karmester. Közreműködik az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és több székesfehérvári kórus is. A sorozatot július 21-én „A zene lelke” című koncert zárja a Ciszterci templomban. Az esten a fiatal muzsikusokból álló Anima Musicae kamarazenekar szerepel.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >