Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Szombaton tűzbe borul a Fő utca
Szombaton tűzbe borul a Fő utca Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 08.
ImageEzen a héten tűzzsonglőrök produkciója is színesíti a Fehérvári KultúrKorzót: július 9-én, szombaton 21.00 órától a Prometheus Project borítja tűzbe a Fő utcát. A csapat látványos produkcióival augusztusban a Székesfehérvári Királyi Napok során is találkozhat majd a közönség.

 

Lángoló angyalszárny, virágpálca, tüzes legyező és sok minden egyéb látható szombaton este a fehérvári Belvárosban. A Prometheus Project produkciói 21.00 órakor az Országalmától indulnak, majd a csapat a Fő utca több pontján is bemutatót tart, végül a Hotel Magyar Király előtti téren ütnek tanyát, ahol a Daily Part koncertje után ejtik ámulatba a közönséget izgalmas tüzes látványosságaikkal.

A Prometheus Project székesfehérvári tűzzsonglőrök által indított kezdeményezés a környékbeli zsonglőrök összefogására. Soraikat fehérvári zsonglőrök mellett veszprémi, budapesti és gyulai művészek is színesítik. A társaság jelenlegi formájában 2015 óta működik, egy zászló alá gyűjtve a régió artistáit, mintegy szellemi utódként szolgálva Székesfehérvár számos tűzzsonglőr társulatának. Alapító tagjaik közül egyes előadók immáron tíz éve jelen vannak Fehérvár kulturális undergroundjában. Tárházukban olyan eszközök szerepelnek, mint a hosszúbot, a poi, az angyalszárny, a virágpálca, a tüzes legyező, a mazsorett pálca, a tüzes hulahopp és a kéztűz.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >