Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Minőségi pofonosztás volt a Korzón
Minőségi pofonosztás volt a Korzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. július 11.
Minőségi küzdősport, látványos show-elemekkel tarkítva. Ez a Profi Kempo Gála sorozat, melynek kiemelt nyári állomására a Velence Korzón került sor.

 

A sportág remek harcosa, rendkívül sikeres versenyzője - nem utolsó sorban mestere -, Takács Attila által megálmodott és életre hívott esemény a nagy meleg ellenére is ezres létszámú közönséget vonzott a méltán népszerű komplexumba. A program nem csak a szakág kemény, harcos jelegét, hanem show elemeit, szórakoztató oldalát tárta a közönség elé, egyúttal népszerűsítve a kempót, fejlődési, felkészülési lehetőséget biztosítva a hazai versenyzőknek.

A szervezők számítása bejött, több korosztály és harcmodor csapott össze a nézőket gyakran tűzbe hozva, látványos akciókkal bizonyítva, jól eladható a kempo, ha megfelelően van tálalva. A két, közel 100 kilós harcos, Lévai László és "Mr. Tájföl" (Baros Tamás) szakmai berkekben talán leginkább várt csatáját végül előbbi nyerte, miután ellenfele, felszerelése sérülése okán - saját bevallása szerint eltörött a szuszpenzora - a 3. menet előtt feladta a küzdelmet.

A győztes Lévai így nyilatkozott sikeréről: "Másfél éves kihagyás után újra profi körülmények között mérkőzhettem, kicsit a ringrozsda bennem volt (ezzel le is tudva), de nagyon szuper csatát hoztunk össze, köszönöm a lehetőséget Takács Attilának, a verseny főszervezőjének."

A többi párosítás is látványos akciókat, kiváló küzdelmeket hozott, bizonyítva a Profi Kempo Gála sorozat létjogosultságát, egyúttal a szervezők, házigazdák és támogatók, a helyi TDM szervezet, Velence Város Önkormányzata, valamint a már többször emlegetett Takács Attila és sporttársai jó döntését, munkáját.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >