Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Kölyök Gólya Nap lesz szombaton
Kölyök Gólya Nap lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 15.
ImageKölyök Gólya Napot szervez a Digitális Tudás Iskolája és a Digitális Tudásért Egyesület 6-7 éves, iskolába készülő gyerekeknek. A Koronás Parkban július 16-án, szombaton különböző logikai és ügyességi játékok, vetélkedők és tombola várja a sulibuli látogatóit. Az esemény fővédnöke dr. Cser-Palkovics András polgármester.

 

Kölyök Gólya Nap lesz július 16-án, szombaton 10 órától a Koronás Parkban. A játékos rendezvényt iskolakezdés előtt álló 6-7 éves gyerekeknek szervezi a Digitális Tudás Iskolája és a Digitális Tudásért Egyesület azzal a céllal, hogy felkeltsék a résztvevők digitális tudás iránti kedvét.

 



A sulibuli különböző játékokkal, izgalmas vetélkedőkkel és tombolával várja az érdeklődőket. A Kölyök Gólya Napon olyan egyszerű játékokat lehet kipróbálni, amelyek egyaránt fejlesztik a logikát és az ügyességet – mint például a Kubb, a Mölkky, a Pétanque vagy a Mikado.

A rendezvény fővédnöke dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere. A részvétel ingyenes, minden iskolásjelölt gyermeket szeretettel várnak!

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >