Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Folytatódnak a Szalon koncertek Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 15.
ImageIsmét Szalon koncertre várják a zenekedvelőket az Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastélyban Iszkaszentgyörgyön. Július 19-én, kedden a Wishful Singing acapella női kórus előadása lesz hallható az Amsterdami Királyi Zenei Akadémia énekeseinek közreműködésével.

 

Szalon koncert lesz az iszkaszentgyörgyi Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastélyban július 19-én, kedden 18 órakor. A sorozat ezúttal a Wishful Singing acapella női kórus előadásával folytatódik, az Amsterdami Királyi Zenei Akadémia énekeseinek közreműködésével.

A Wishful Singing nemzetközileg elismert, kiváló holland acapella együttes, amely öt énekesnőből áll. Repertoárjuk sokféle stílust képvisel, a reneszánsz nyugodt harmóniáitól a klasszikus pop dalokig. A kvintett erőteljes kifejezésmóddal, hibátlan énekléssel, humorral és valódi színházi előadásával ragadja magával a közönséget. Világszerte koncerteznek, turnékon, fesztiválokon lépnek fel – hazájukon kívül Japántól az Egyesült Államokig.

A koncertsorozattal az Ari S. Kupsus Szalon Koncert Jótékonysági Társaság tehetséges magyar muzsikusok és képzőművészek számára gyűjt adományt, amelyet különböző célra fordíthatnak, például mesterkurzusokon, illetve hazai és nemzetközi versenyeken való részvételre. 

A program ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >