Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Világsztárokkal énekelnek - hamarosan kezdődik a meghallgatás! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 15.
ImagePáratlan lehetőség nyílt az énekelni szeretők és tudók számára, kórustagok jelentkezését várta ugyanis az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Musica Sacra koncertre. Azok, akik jelentkeztek a felhívásra és sikeresen szerepelnek majd a meghallgatáson, egy színpadon énekelhetnek a sztárokkal az Egyesített kórus soraiban. A meghallgatásokat július 19-én és július 20-án tartják.

 

2016. augusztus 16-án, kedden 21.00 órakor Székesfehérvár Nemzeti Emlékhelyén, a Nagyboldogasszony-bazilika romjai felett, az ország legnagyobb épített szabadtéri színpadán Rost Andrea, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas érdemes művész, valamint a Bolsoj vezető szólistái – SvetlanaShilova mezzoszoprán, Maxim Paster tenor és PetrMigunov basszus – adják elő Gioacchino Rossini oratóriumát, a Stabat Matert. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekart és a régió énekkaraiból álló Egyesített kórust Drahos Béla, Liszt Ferenc-díjas fuvolaművész, karmester vezényli. Azok, akik jelentkeztek a felhívásra és sikeresen szerepelnek majd a meghallgatáson, egy színpadon énekelhetnek a sztárokkal az Egyesített kórus soraiban. A jelentkezőket, akik szerte az országból érkeznek városunkba, Drahos Béla karmester hallgatja meg.

 
A meghallgatásokat 2016. július 19-én kedden és július 20-án szerdán 16 órakor tartják a Szabadságharcos út 59. szám alatt, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar épületében, a régi Kodolányi „A” épületben. A közös összpróbákra augusztus 13-án szombaton 10 és 13 óra között, valamint 14 és 17 óra között, valamint augusztus 15-én hétfőn 14 óra és 17 óra, valamint 21 óra és 23 óra között kerül sor.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >