Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Folytatódnak a Szalon koncertek Iszkaszentgyörgyön
Folytatódnak a Szalon koncertek Iszkaszentgyörgyön Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 18.
ImageIsmét Szalon koncertre várják a zenekedvelőket az Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastélyban Iszkaszentgyörgyön. Július 19-én, kedden a Wishful Singing acapella női kórus előadása lesz hallható az Amsterdami Királyi Zenei Akadémia énekeseinek közreműködésével. A koncertsorozattal az Ari S. Kupsus Szalon Koncert Jótékonysági Társaság tehetséges magyar muzsikusok és képzőművészek számára gyűjt adományt.

 

Szalon koncert lesz az iszkaszentgyörgyi Amadé-Bajzáth-Pappenheim kastélyban július 19-én, kedden 18 órakor. A sorozat ezúttal a Wishful Singing acapella női kórus előadásával folytatódik, az Amsterdami Királyi Zenei Akadémia énekeseinek közreműködésével.

 
A Wishful Singing nemzetközileg elismert, kiváló holland acapella együttes, amely öt énekesnőből áll. Repertoárjuk sokféle stílust képvisel, a reneszánsz nyugodt harmóniáitól a klasszikus pop dalokig. A kvintett erőteljes kifejezésmóddal, hibátlan énekléssel, humorral és valódi színházi előadásával ragadja magával a közönséget. Világszerte koncerteznek, turnékon, fesztiválokon lépnek fel – hazájukon kívül Japántól az Egyesült Államokig.
 
A koncertsorozattal az Ari S. Kupsus Szalon Koncert Jótékonysági Társaság tehetséges magyar muzsikusok és képzőművészek számára gyűjt adományt, amelyet különböző célra fordíthatnak, például mesterkurzusokon, illetve hazai és nemzetközi versenyeken való részvételre.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >