Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Főzőverseny, bemutatók, utcabál
Főzőverseny, bemutatók, utcabál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 22.
ImageJúlius 23-án, szombaton második alkalommal kerül megrendezésre a Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság. A program 10 órakor ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét, majd különböző szórakoztató versenyekkel és bemutatókkal folytatódik, miközben pörköltfőző verseny zajlik. A rendezvény késő este utcabállal zárul. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Veterán autók kiállítása, az ifjúsági olimpiai helyezett pázmándi tűzoltó lányok tűzoltási bemutatója, gyerek-szülő csapatverseny, szórakoztató foglalkozás, valamint bohóc gyerekműsor is szerepel a II. Kisfalud Novaj-pusztai Vigasság programkínálatában. Az egész napos rendezvény során fellépnek a Dalmesterek, a Kisfalud Búzavirág Dalkör, a Pákozdi Napraforgók Tánccsoport, az Abajka Citerazenekar Pákozd, a „MusicKell” Amatőr Musical Együttes, Horváth Sanyi gitáros, a Laguna Táncklub és Zsigmond Lala.

 


 

A Kisfaludi Közösségi Háznál a vigasságot július 23-án, szombaton 10 órakor ünnepélyes keretek között nyitják meg. A különböző programokkal párhuzamosan a délelőtt folyamán készítik el ételeiket a pörköltfőző versenyen indulók, akiknek gasztronómiai munkáit a Királyi város Ízmestere, vagyis Pamminger Ede és Grenyovszky Károly követségi manager chef fogja elbírálni.

A nap folyamán elkészítik a híres Novaj-pusztai vörösboros birkapörköltet, és a kisfaludi asszonyok által készített sütemények is feltálalásra kerülnek.
A vigasság elmaradhatatlan részéhez, vagyis az utcabálhoz a talpalávalót az EVM zenekar szolgáltatja majd. 

A kisfaludi rendezvényre mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >