Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Jogpontok - újra ingyenes jogi tanácsadások
Jogpontok - újra ingyenes jogi tanácsadások Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 25.
ImageÚjra várja Székesfehérváron az érdeklődőket a Közép-Dunántúli Jogpontok ingyenes jogsegélyszolgálat. Minden hónap első négy hétfőjén (16.15 óra és 19.15 óra között), valamint minden hónap első négy csütörtökjén (07.30 óra és 12.00 óra között) ingyenes jogi tanácsadással várják az érdeklődőket a Széchenyi u. 19. szám alatt.

 

 

Az úgynevezett jogponton bárki segítséget kérhet munkajogi családjogi és mindenféle egyéb jogi kérdésekben. A díjmentes jogi tanácsadás folyamatosan működik majd régiónkban, telefonon, de akár e-mailen is keresheti bárki a szervezetet. Az ingyenes tanácsadói hálózat Uniós forrásból valósul meg.

A regionális és összehangolt JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munka világában és európai uniós támogatással valósulnak meg. A szolgáltatás 3 éven át – 2019. június 30-ig – nyújt jogi segítséget.

Ezen rendszer részévé válik az Alternatív Vitarendezési Szolgálat felállítása is, amely jelenleg folyamatban van. További részletes információ a www.jogpontok.hu oldalon található.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >