Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Kiállítások Székesfehérváron a nyár derekán is
Kiállítások Székesfehérváron a nyár derekán is Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 26.
A székesfehérvári intézmények érdekes tárlatokkal kínálnak nyári programot: korosztálytól függetlenül izgalmas időtöltésben lehet része az interaktív vasútmodell-kiállítás megtekintőinek, több mint másfélezer macit csodálhatnak meg a játékok rajongói, vagy akár a foltvarró kör alkotásaiból is meríthetünk ihletet. Az 50 éves ARÉV vándorkiállítás a Civil Központban várja a látogatókat.

 

A nyár derekán is több intézmény várja kiállítással az érdeklődőket. Látogatható a Vasútmodell Székesfehérvár kiállítás: a „Gyere be és játssz vele!” szlogennel vár kicsiket és nagyokat az interaktív terepasztal, a székesfehérvári vasútállomás kicsinyített mása. Gombnyomásra induló közúti forgalom, gurítódombon irányítható tolatómozdony és a jellegzetes fűtőház is ott van a csodálatos építményen.

Mackókat minden mennyiségben – azaz pontosan 1600 darab kis állatot lehet megcsodálni a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban Szóda Józsefné magángyűjteményéből, valamint Varga Magdolna kézműves kézzel készített mackóiból.  

A képzőművészetek kedvelői a Kisfaludi Közösségi Házban Egri Ferenc: Grafikától az olajfestményig című tárlatát tekinthetik meg, az Apróságok a kezeink közül a Kreatív Foltvarró Kör kiállítása a VMK Széna téri Tagkönyvtárban még ezen a héten péntekig látogatható.  

Ipari Örökségeink Megőrzése - Az ARÉV története vándorkiállítás jelenleg a Fehérvári Civil Központban várja a látogatókat, a fél évszázaddal ezelőtt indult nagyipari építési technológiákról és az ARÉV 50 évéről.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >