Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Majdnem teljes az Alba menetrendje
Majdnem teljes az Alba menetrendje Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. július 27.
ImageMint arról korábban beszámoltunk, augusztus közepén edzésbe állnak a TLI-Alba Fehérvár férfi kosárlabdázói. Most már az is biztos, hogy az első felkészülési meccsekre szintén sor kerül az utolsó nyári hónapban.

 

Braniszlav Dzunics együttese augusztus 15-én kezdi meg az edzéseket a Gáz utcai csarnokban, 27-én ugyanitt játszik a szolvákiai Komarno alakulatával, négy nappal később pedig már a Veszprém vendégeskedik a létesítményben. Még nem biztos, de valószínű egy MAFC elleni, szeptember 3-i hazai felkészülési mérkőzés is, az viszont már eldőlt, hogy szeptember 9-től 11-ig Kolozsváron egy nemzetközi tornán rangos ellenfelekkel - KK Cibona Zagreb, BC Mures, Transilvania Cluj - csap majd össze az Alba.

A felkészülés hajrájában, szeptember 14-én adja vissza a fehérvári egylet a révkomáromiak augusztusi látogatását, majd 18-án már Kaposváron lesz jelenése. 21-én a KTE érkezik az Alba Regia Sportcentrumba, 21-én pedig a Dzunics-gárda megy Kecskemétre. 27-én a Kaposvár viszonozza a korábbi Albás látogatást, végül pedig - szeptember 30, október 1 - a mindig kiváló csapatokat felvonultató paksi tornával zárul a ráhangolás időszaka.

A bajnoki menetelés október 8-án, szombaton veszik kezdetét, az Európa-kupa mérkőzései pedig 19-én, szerdán indulnak majd a TLI-Alba Fehérvár számára.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >