Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Több mint 100 fellépővel vár az idén 19 éves FEZEN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 01.
ImageAugusztus 3-án kezdődik Székesfehérvár legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, a FEZEN. Idén kibővített fesztiválterülettel, két nagyszínpaddal és minden eddiginél több külföldi zenekarral készülnek a szervezők. A város és a FEZEN együttműködésének köszönhetően a székesfehérvári lakosok idén kedvezményesen válthatnak belépőt a fesztiválra.

 

Idén még tovább erősíti a FEZEN zenei sokszínűségét. Az évek óta két fő zenei vonalra osztható fesztivál 2016-ban két nagyszínpaddal készül, az egyiken a rock-metal, míg a másikon az alter-pop műfajok külföldi és hazai sztárjai lépnek fel. Faithless, Within Temptation, Infected Mushroom, Guano Apes, Milky Chance - hogy csak néhány nevet említsünk a két nagyszínpad fellépői közül. Közel 20 külföldi banda, és mintegy száz hazai zenekar alkotják a FEZEN idei programját.  

 


 

Természetesen, aki a koncertek előtt és közben nem zenei kikapcsolódásra is vágyik, az sem fog csalódni: idén is üzemel a Gépház mozi, lesznek fesztivál-kompatibilis előadások, beszélgetések és rengeteg játék. A tavalyi nézőcsúcs után idén megnövelt fesztiválterülettel készülnek a szervezők. 

Az Új Váralja sor túloldalán, részben a korábbi kemping területén két nagyszínpaddal, és egy sátras zenei helyszínnel várják a fesztiválozókat, de természetesen idén is üzemelnek a FEZEN Klub programhelyszínei: a kert, a csarnok és a Gépház mozi is. A korábbi fesztiválterületen idén a kemping kap helyet. Négy hét múlva, augusztus 3-tól 6-ig idén is Székesfehérvár a legjobb választás a fesztiválrajongóknak.

 


 

A város és a FEZEN együttműködésének köszönhetően a székesfehérvári lakosok idén kedvezményesen válthatnak belépőt a fesztiválra. A bérletek és a napijegyek árából is 10%-os kedvezményt kapnak a fehérvári Ősfehérvár Városkártya tulajdonosok. A helyi kedvezményt kizárólag a FEZEN Pontban (Székesfehérvár, Marosi Arnold u. 1.) lehet igénybe venni és a vásárláshoz a városkártya mellett lakcímkártyára is szükség van.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >