Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Táboros körkép a jövő hétre
Táboros körkép a jövő hétre Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 02.
ImageTovábbra is színes kínálatból válogathatnak azok a gyerekek, akik napközis táborban töltik a nyári szünet egy-egy hetét. Az óvodások táncos napokon, a nagyobbak múzeumi Csillagtúrán, programozótáborban, játékos foglalkozásokon vehetnek részt, vagy lovagolhatnak, evezhetnek akár. A részletekről a Tele Élettel Székesfehérvári programportálon lehet tájékozódni.

 

A legkisebbeket Táncfesztivál táborba várják a Püspökkert Fejlesztő- és Játszóházban, ahol minden nap egy új stílust tartogat a mozgékony óvodásoknak.

Az Egyházmegyei Múzeumból újra ismeretterjesztő sétákra indulhatnak a Csillagtúra nyári napközis tábor résztvevői. A városi túrák mellett játékos programokat szerveznek a gyerekeknek a múzeumban.  

A számítógépek szerelemesei a jövő héttől két tábor közül is választhatnak. A Bitbázis programozótáborban a logikus gondolkodás fejlesztése a jelszó: 3D animációs programokkal, fejlesztő társasjátékokkal, videóvágással és az angol nyelvvel ismerkedhetnek a gyerekek a Katedra nyelviskola szervezésében. A Mátyás király körúton működő Nyári napközis programozótábor sakkoktatást és szabadtéri programokat kínál általános iskolás gyermekek számára, az ’5 nap alatt megtanulsz saját játékokat készíteni számítógéppel!’ szlogennel.

Csak játék és semmi más! – ezt ígéri a Kincses Sziget Játszóház azoknak, akik augusztus 8-tól töltik ott a szünidőt: vidám, kalandos, rejtélyes foglalkozásokkal várják a gyerekeket, akár egy napra is.

Falusi hangulat, erdei környezet, friss levegő, jó társaság várja a maroshegyi Sára-tanya Nyári lovas táborának résztvevőit. Az állatfarmon a lovaglás mellett természetes környezetben a felelős állatgondozással is megismerkedhetnek a gyerekek.   

Az úszni tudóknak szervezett vízparti tábor kiváló lehetőség a sportolásra, pihenésre és szórakozásra: vitorlás programokat szerveznek Agárdon a VVSI-ben 8 és 18 év közötti gyerekeknek, napközis és bentlakásos formában is a Nyári „vízi” táborok keretében.


A táborokról részletesen a Tele Élettel Székesfehérvári programportálon lehet tájékozódni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >