Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hétfőn nyílik a Móri alkotótelep Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 08.
Hétfőn nyílik Móron a festészeti művésztelep, amelyen a Székesfehérvári Művészek Társaságának öt tagja, Koppány Attila, Revák István, Szegedi Csaba, Szentes Ottokár és Szolnoki Szabolcs vesznek részt. A művészek tematikus megkötés nélkül dolgoznak, és munkáikból egy-egy alkotást ajánlanak fel a Szent István Király Múzeum kortárs képzőművészeti gyűjteménye részére.

 

Festészeti alkotótelepet szervez a Szent István Király Múzeum, a Székesfehérvári Művészek Társasága és a móri Képző- és Iparművészeti Szabadiskola Alapítvány augusztus 8-21. között. A művésztelep helye a móri a Képző- és Iparművészeti Szabadiskola (Szent István tér 4.).  

 



2016-ban Koppány Attila, Revák István, Szegedi Csaba, Szentes Ottokár és Szolnoki Szabolcs vesznek részt a munkában a Székesfehérvári Művészek Társaságának festőművész tagjai közül. A megnyitóra augusztus 8-án, hétfőn 16 órakor kerül sor a Szabadiskolában, ahol az érdeklődők kötetlen formában beszélgethetnek a festőművészekkel munkásságukról, terveikről.

Az alkotók tematikus megkötés nélkül dolgoznak, a művésztelepen készült munkáikból egy-egy művet a Szent István Király Múzeum kortárs képzőművészeti gyűjteménye részére ajánlanak fel. Az elkészített alkotásokat a Pelikán Galériában mutatják be 2017 januárjában.  
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >