Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Rio: Sebestyén Dalma naplója-9.
Rio: Sebestyén Dalma naplója-9. Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. augusztus 09.
ImageKészített már közös fotót olimpiai bajnokokkal, sőt, olyan globális világsztárral, mint a teniszfenomén Rafael Nadal, ráadásul közben hatalmas elszántsággal készül a nagy napra, szerdára, amikor vízbe csobban és a 200 méteres női mellúszás előfutamaiban összeméri tudását a világelittel. Ő Sebestyén Dalma, a roppant szimpatikus, kiváló sportolónő, a székesfehérvári Hullám '91 UVE reménysége, aki eddig mind a nyolc riói napjáról beszámolt olvasóinknak. Nem kivétel a kilencedik sem. Dalma naplójának mai fejezete következik.

 

"A mai napon a helyszínen edzettem, egyrészt hogy szokjam a környezetet, mert mindjárt itt a nagy nap, másrészt a barátomnak, Kenderesi Tominak drukkoltam. Ő 200 pillangón úszott, és 1. helyen kvalifikálta magát a középdöntőbe! Nagyon jó, hogy mindketten itt lehetunk az Olimpián, kölcsönösen  bíztatjuk, erősítjük és segítjük egymást. Este is biztos fogok neki szurkolni a helyszínen, csak azt remélem, hogy nem kapok infarktust... :)

 


 

Amúgy nagyon jónak érzem a vízet, csak legyen már szerda! Ezek az utolsó napok már nagyon lassan telnek, legálábbis úgy érzem. A hangulat teljesen magával ragadott, amennyien figyelik a versenyzőket a lelátón, ahogy szurkolnak nekik, s ahogy remélem nekem is fognak. Hihetetlenül jó, szinte leírhatatlan érzés!"

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >