Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ilyen lesz az új Aszalvölgyi Sportcentrum
Ilyen lesz az új Aszalvölgyi Sportcentrum Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2016. augusztus 09.
Futópályák, gyermekjátszótér, fitneszpark és rehabilitációs sportszerek, valamint biztonságos környezet szolgálja majd a mozogni vágyók igényét az Aszalvölgyben. A tervek szerint a Halesz ligethez hasonlóan szeretnének létrehozni egy olyan sportcentrumot az Öreghegy lábánál a Túrózsáki utca (volt Vidi parkoló) és az Pozsonyi út (öreghegyi Spar) közötti területen, az Aszalvölgyi vízfolyás mellett, ahol felnőttek és gyerekek is egyaránt jól érezhetik magukat.

 

Az elmúlt években sokszor felmerült az igény egy szabadtéri sportközpont kialakítására az Öreghegyen. A lakossági igény pedig tökéletesen összhangban van azzal a városi törekvéssel, hogy minél több helyen létesüljenek szabadidőparkok. Az Aszalvölgyi Sportcentrum megépítésével pedig a környéken élők régi igénye válhat valóra – mondta Östör Annamária önkormányzati képviselő.

 



A pályázati forrásból megvalósuló új sportközpontban lesz rehabilitációs kondipark, játszóeszközök gyerekeknek, salakos és rekortán futópálya, valamint foci és kosárpálya is helyet kap. A városrész legújabb, akadálymentes közösségi terén a mozogni vágyók kényelmét vizesblokk és közvilágítás is szolgálja majd. A szabadidőpark a család minden tagjának ingyenes kikapcsolódási és mozgási lehetőséget biztosít.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >