Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kiállítás nyílik pénteken a Pelikán Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 10.
Szubjektív objekt címmel nyílik kiállítás augusztus 12-én, pénteken a Pelikán Galériában. A Székesfehérvári Művészek Társaságának alkotói, P. Hencz Teréz és Arany GOLD Zoltán közös tárlatát Czinki Ferenc író, szervező nyitja meg. Minden művészetkedvelőt szeretettel várnak!

 

P. Hencz Teréz és Arany GOLD Zoltán közös tárlata, a Szubjektív objekt augusztus 12-én, pénteken 18 órakor nyílik a Pelikán Galériában. A kiállítást a Szent István Király Múzeum és a Székesfehérvári Művészek Társasága szervezi, a megnyitón közreműködik és a tárlatot köszönti Czinki Ferenc író, szervező.

 



Pálné Hencz Teréz képző- és iparművész gánti születésű, tanulmányait Pécsett és Budapesten végezte többek között vizuális kultúra, művészetpszichológia és művésztanár-textil szakokon. Tagja az Országos Képző- és Iparművészek Társaságának, alapító tagja a Fejér Megyei Népművészeti Egyesületnek. Arany Gold Zoltán székesfehérvári származású képzőművész, filmes és tetoválóművész. Önképző művésznek vallja magát, a Méhkasaula Kulturális Közhasznú Egyesület alelnöke, a Magyar Független Film és Video Szövetség elnökségi tagja.


A kiállítás szeptember 9-ig látogatható, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >