Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Könnyűzenei koncertek, sztárfellépők a Királyi Napokon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. augusztus 12.
ImageMagyar sztárénekesek, együttesek fellépése színesíti az augusztus 12-én kezdődő Székesfehérvári Királyi Napok programjait. A koncertekre a Hotel Magyar Király előtti téren, a Zichy színpadon kerül sor az ünnepi estéken.

 

Egészen egyedülálló zenei „kombinációnak” ígérkezik a Székesfehérvári Királyi Napok augusztus 12-i nyitó napjának esti nagykoncertje. Pénteken 21.30 órakor Miklósa Erika világhírű, Kossuth-díjas operaénekes és a Bon-Bon együttes közösen lépnek fel a Zichy színpadon.

Nem először érkezik Székesfehérvárra Fenyő Miklós, a magyar rock and roll királya. Zenekaros nagykoncertjére augusztus 13-án, szombaton kerül sor 19.30 órától.

Augusztus 14-én
, vasárnap a Megasztár harmadik sorozatának győztese, Rúzsa Magdi örvendezteti meg Székesfehérvár közönségét. Élő koncertje szintén 19.30 órakor kezdődik a nagyszínpadon.

Az elmúlt negyedszázad sikereinek köszönhetően a magyar zenei élet meghatározó szereplője lett a Csík zenekar. A népi muzsikát a könnyű műfajokkal jellegzetesen ötvöző, népszerű együttes Lovasi Andrással közösen koncertezik Fehérváron augusztus 15-én, hétfőn 19.30 órától.

A sztárfellépők sorát végül Charlie zárja. A Liszt Ferenc-díjas zenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funk jellegzetesen hangú előadóművésze augusztus 16-án, kedden 19.30 órától muzsikál a Zichy színpadon.

A nagykoncertek ingyenesen látogathatók, kedvezőtlen időjárás esetén a koncertek elmaradnak. Székesfehérvár városa szeretettel várja lakóit és a vendégeit a programokra!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >