Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
II. Szijjártó László Emlékverseny Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. augusztus 12.
Színvonalas tornát rendez a fehérvári Köfém SC Tekeszakosztálya Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával augusztus 12-21. között. A városi tekesport egyik kiemelkedő alakjáról, a két esztendeje elhunyt Szijjártó Lászlóról elnevezett emlékversenyre eddig már közel 300 versenyző jelentkezett. Az ingyenesen megtekinthető versenyekre a szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!

 


Megkezdődött a II. Szijjártó László emlékverseny, amelyet a fehérvári Köfém SC Tekeszakosztálya szervez Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával. A színvonalas versennyel – amelyre külföldről is érkeznek világbajnok sportolók – méltóképpen kívánnak emlékezni a székesfehérvári tekesport kiemelkedő alakjára, aki 2014 decemberében, 79 éves korában hunyt el. Szijjártó László a 70-es évektől játékosként, majd edzőként is a fehérvári tekeélet meghatározó alakja lett. Csapatai, játékosai nemzetközi sikereket értek el, több tanítványa világbajnok lett.


 

A világbajnok tekéseket felvonultató verseny küzdelmei augusztus 21-ig tartanak. A tornára már közel 300 versenyző jelentkezett, köztük szinte a teljes magyar élmezőny. Külföldi sportolókból sincs hiány, ráadásul jó néhány többszörös világbajnokot, illetve a Bajnokok Ligája-győztes szegedi alakulatot is láthatja az, aki kilátogat a versenyre. A torna egyben nemzetközi megmérettetés is lesz, hiszen Szlovákiából, Csehországból és Ausztriából is érkeznek versenyzők a Köfém SC tekecsarnokába (Verseci út 1-15.), amely az ország egyik legjobb pályája.

A sportprogram megnyitóját vasárnap délelőtt 10.00 órakor tartják, melyen Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere köszönti a versenyzőket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >