Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Mulasson pénteken a Bory téren! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 18.
ImageSzínes programmal invitálja a szórakozni vágyókat az Öreghegyi Mulatság pénteken a Bory térre. A Csörömpölők gyerekműsorával kezdődik a délután, majd a jó hangulatról a Felicita Táncklub gondoskodik. Hagyományosan felvonulnak a borrendek is, és a köszöntők után sor kerül az ünnepi kenyér- és boráldásra. Fergeteges szórakozást ígér az esti program Nagy Feróval, Bach Szilviával, Danics Dórával és Bokányi Zsolttal, a mulatságot utcabál és tűzijáték zárja.

 

25. alkalommal rendezik meg augusztus 19-én, pénteken az Öreghegyi Mulatságot a Bory téren. A rendezvény 15 órakor kezdődik, a Csörömpölők együttes gyerekműsorával, majd a fehérváriak körében népszerű Felicita Táncklub tart látványos, vérpezsdítő bemutatót.

A rendezvényen hagyományosan felvonulnak és bemutatkoznak a színpadon a borrendek, ezt követően a polgármesteri és képviselői köszöntők után Tornyai Gábor, az Öreghegyi Egyházközség plébánosa megáldja az új kenyeret és a bort.

 



Igazi sztárparádéval folytatódik az este: Nagy Feró és Danics Dóra fellépése mellett Bach Szilvia szórakoztatja az egybegyűlteket, majd a Boka rock & roll táncos produkció csinál fergeteges hangulatot. Az utcabálhoz a Fantom együttes adja a ritmust egészen éjfélig, a Mulatságot tűzijáték és az Il Silencio zárja.

A rendezvény után a KNYKK Zrt. ebben az évben is biztosít egy ingyenes buszjáratot 0.30 órakor az Öreghegyről a buszpályaudvarra. A részletes programról az http://aszmh.hu/events/25-oreghegyi-mulatsag/ oldalon lehet tájékozódni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >