Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Flashmobbal népszerűsítették a Kispályás Labdarúgó Európa Tornát Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. augusztus 21.
ImageMa elkezdődik az egyhetes kispályás futball-fieszta Fehérváron! Harminckét nemzet legjobbjai mérik össze tudásukat augusztus 21-27. között az ingyenesen látogatható Kispályás Labdarúgó Európa Tornán. Az eseményhez kapcsolódóan szombaton délután látványos flashmob várta az érdeklődőket az Országalmánál.

 

A székesfehérvári Fit Kid ALBAFIT SE utánpótlás sportolói is csatlakoztak a holnap kezdődő Kispályás Labdarúgó Európa Tornához. Az ifjú tehetségek nyár elején döntötték el, hogy egy látványos flashmobbal szeretnék népszerűsíteni a kontinensviadalt. A heteken át gyakorolt egyedi koreográfiát szombaton délután az Országalmánál mutatták be, amely osztatlan sikert aratott a népes közönség körében.

„Nagy öröm, hogy Székesfehérváron rendezik meg az idei a Kispályás Labdarúgó Európa Tornát, amely egészen biztosan nagy tömeget vonz majd. A rangos esemény a harminckét csapaton kívül nagyon sok külföldi, magyar és természetesen székesfehérvári szurkolónak okoz majd örömet. Külön öröm, hogy egy flashmob formájában a fehérvári gyermekek is csatlakoztak az Európa Tornához. Az esemény keretében ráadásul egy labdával is megajándékoztak, ezzel is jelezve, hogy holnap útjára indul a küzdelem.” – mondta dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, aki reményét fejezte ki, hogy a kispályás magyar labdarúgó válogatott minél messzebbre jut az Európa Tornán.

Vasárnap délután 15.30 órakor Székesfehérvár köszönti a Kispályás Labdarúgó Európa Torna résztvevőit a Városház téren, majd ezt követően 16.30 óra és 17.00 óra között tartják a rangos esemény hivatalos megnyitóját a Minifoci arénában. A torna első meccsén, vasárnap 17.30 órakor a magyar válogatott Szlovénia legjobbjaival küzd meg. A rendezvény valamennyi meccse és programja ingyenesen látogatható.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >