Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Újra lehet kölcsönözni a könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 23.
ImageA Vörösmarty Mihály Könyvtár Központi Könyvtára tegnap óta a megszokott időben várja az olvasókat; az Olvasótermet csütörtökig délutánonként lehet látogatni. A tagkönyvtárak ezen a héten még nem lesznek nyitva szombaton, azonban a Pedagógiai Szakkönyvtár kinyit augusztus 23-án, kedden. A Nagy Olvasásmánia pályázatra szeptember 12-ig lehet leadni az elkészített munkákat.

 

A Vörösmarty Mihály Könyvtár Központi Könyvtárát augusztus 22-től, a mai naptól a megszokott időben lehet látogatni. A Központi Könyvtár Olvasóterme augusztus 24-ig csak délután, 13 órától 18 óráig tart nyitva.

A Pedagógiai Szakkönyvtár (III. Béla király tér 1.) augusztus 23-tól, keddtől várja az olvasókat, a Széna téri és a Tolnai utcai Tagkönyvtárak augusztus 30-tól látogathatóak.

A tagkönyvtárak a nyár végéig szombatonként zárva tartanak.

A 2016-ban is meghirdetett Nagy Olvasásmánia pályázatra a könyvek gyermek és felnőtt szerelmesei szeptember 12-ig adhatják le elkészített pályamunkáikat.  


Az egyes tagkönyvtárak nyitva, illetve zárva tartásáról és a pályázat részletes kiírásáról a http://www.vmk.hu oldalon lehet tájékozódni. 
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >