Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A harmadik helyezés a Megyei Jogú Városok XIV. Sporttalálkozóján Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2016. augusztus 30.
ImageDobogós helyen végzett Székesfehérvár csapata a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóján. A Polgármesteri Hivatalok köztisztviselőiből és intézményeik közalkalmazottjaiból álló csapatok tizennegyedszer mérték össze „erejüket” több hagyományos és néhány különleges versenyszámban.

 

A 14 évvel ezelőtt útjára indult sporttalálkozót minden évben más város rendezi, és a versenyszámok is változnak a házigazdához igazodva. Az idei győri versenyen természetesen nem maradhattak ki a vízi számok, de volt mini foci, strandröplabda és gépkocsi-húzás is.

A Székesfehérvárról 18 fős csapat utazott a Rába-partra: Fehérvári Tiborné, Garamvölgyi Zoltán, Göndöcs Csaba, Juhászné Viniczai Ágnes, Kaiser Erika, Kállai Viktor, Laczi Péter, Lendvai Balázsné, Lendvai Balázsné, Magony Tamás, Makádiné Kádár Elvira, Mátó Eszter, Radics Józsefné, Szabó Miklós, Szántóné Böhm Tímea, Dr. Takács Dénes Bálint, Taupert Teréz és Zentai Zsolt. A 21 megyei jogú város közül a harmadik helyet szerezték meg a fehérváriak.  Az élen Debrecen, a második helyen Békéscsaba végzett.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >