Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Nyárbúcsúztató rendezvény lesz a Szent Antal kápolna melletti parkban
Nyárbúcsúztató rendezvény lesz a Szent Antal kápolna melletti parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 31.
Image7. alkalommal szerveznek Börgöndi Mulatságokat a Szent Antal kápolna melletti parkban szombaton 10 órától. A nyárbúcsúztató rendezvényen gyerekprogramok, harcművészeti és táncbemutató, koncertek és főzőverseny várja a kilátogatókat, egészen estig.

 

Bemutatók, előadások, koncert és főzőverseny várja a 7. Börgöndi Mulatságok résztvevőit szeptember 3-án, szombaton 10 órától a Szent Antal kápolna melletti parkban. Az egész napos nyárbúcsúztató rendezvényt dr. Cser-Palkovics András polgármester és dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő nyitja meg.

A gyerekeket Andi bohóc gyermekműsora köszönti, sok-sok vidám lufival. A kápolna mellett az érdeklődők Baranta harcművészeti bemutató részesei lehetnek. A délután folyamán az Alcoa-Köfém Nyugdíjas Klub férfikórusa és néptánccsoportja szórakoztatja a közönséget, majd a táncbemutatót a Laguna Táncklub fellépői folytatják. A programok sorából a koncertek sem hiányoznak: fellép az F.O. Együttes és a Winnetou JR Country zenekar.

 



Főzőversenyt is rendeznek a mulatságon: a 30/205-7203-as telefonszámon várják a jelentkezőket. A főzéshez a szervezők tűzifát biztosítanak, az egyéb eszközökről és hozzávalókról a versenyzőknek kell gondoskodniuk. Az eredményhirdetésre szombaton 13 órakor kerül sor a rendezvényen.

Az egész napos mulatságon ugrálóvár, ügyességi versenyek, arcfestés, hajfonás és íjászat szórakoztatja a gyerekeket, valamint kézműves kirakodóvásár vár mindenkit.

A nem személygépkocsival közlekedők a 42-es autóbuszjárattal közelíthetik meg a parkot.
 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >