Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow IV. Szedreskerti Mulatság a Palotai úti sportpályán
IV. Szedreskerti Mulatság a Palotai úti sportpályán Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2016. augusztus 31.
ImageNegyedik alkalommal rendezik meg szombaton a Szedreskerti Mulatságot. A programok 15.00 órakor kezdődnek, az esemény helyszíne a Palotai úti sportpálya lesz. A délután folyamán lesz gyermekműsor, táncbemutató és sláger egyveleg, valamint fellép Soltész Rezső is. Az eseményről sajtótájékoztatón számolt be Szigli István, a 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője és Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója.

 

A rendezvényt a 2013-as Szent István Emlékévben a hagyományteremtés és a helyi közösségek építésének szándékával hívták életre. Szigli István, a 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője elmondta: „Először azt hittük, hogy csupán néhányan vesznek részt a három évvel ezelőtt elindított programon. Mostanra viszont már ott tartunk, hogy a városrészben élők nagy izgalommal várják ezt az eseményt – nem véletlen, hogy egyre nagyobb rendezvénysátrat kell felállítanunk. A közösségépítés tekintetében azt tapasztaljuk, hogy az egyes városrészben szervezett eseményeket nagyra értékelik az ott élők – ez a tendencia természetesen a többi városrészi rendezvényről is elmondható. Bízunk benne, hogy vidám, jó hangulatú program lesz a szombati, amelyre mindenkit sok szeretettel várunk!” – mondta Szigli István, aki azt is kiemelte, hogy szombaton délután 18.00 órakor Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, Székesfehérvár országgyűlési képviselője köszönti a résztvevőket, akinek nagy szerepe volt a városrészben megvalósuló fejlesztésekben.

A szombati IV. Szedreskerti Mulatság részletes programját Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója ismertette. Mint mondta, a programok délután 15.00 órától egészen este 21.30 óráig tartanak. 15.00 órakor Szigli István és Kovács Béla Sándor önkormányzati képviselők nyitják meg a Szedreskerti Mulatságot, ezt követően pedig Feli bohóc gyermekműsora csal mosolyt a legkisebbek arcára. Ezután a táncé és a zenéé lesz a főszerep: 16.00 órától a TáncolKodó Együttes produkcióját tekinthetik meg a résztvevők. 16.30 órától a Freya hastánc duó lép fel, majd 17.00 órától Horváth Sanyi örökzöld slágerekkel szórakoztatja a közönséget. 18.00 órakor Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, Székesfehérvár országgyűlési képviselője köszönti a programon megjelenteket, majd ezután a Fantázia Duett operett és musical dalokkal várja a városrész lakóit. A kiváló hangulat a késő esti órákban is garantált lesz: előbb 19.00 órától a Hídvégi Band húzza a talpalávalót mulatós nótákkal, majd 20.00 órától a rendezvény sztárfellépője, Soltész Rezső gondoskodik a jó hangulatról.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >