Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ütős Fesztivál lesz Velencén
Ütős Fesztivál lesz Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. szeptember 01.
ImageSzeptember 2-án, pénteken kezdődik az Ütős Fesztivál a Velencei Korzón. A Nagyszínpad programjai az Avar horda ráhangolójával kezdődnek, majd többek között keleti mesejáték, japán dobszínház és roma táncház szórakoztatja a kilátogatókat. A Fesztivál vásárral, színes interaktív kínálattal vár mindenkit egy vízparti nyárbúcsúztatóra.

 



A velencei Ütős Fesztivál szeptember 2-án, pénteken 15 órakor kezdődik a Korzón. A Nagyszínpadon fellép az Avar horda, a Cimbaliband és az Ataru Taiko Japán Dobszínház, lesz keleti mesejáték kicsiknek és nagyoknak, este pedig a Romengo koncertjét élvezheti a közönség, és vehet részt egy feledhetetlen roma táncházban. A koncertek szombaton is folytatódnak, a színpadon bemutatkoznak többek között a Kurul dobosok, a Sanké Percussion Gruop, az estét pedig a Kongattack tűztánccal egybekötött műsora zárja.

 



A zenei programok mellett dobkiállítást, vízi bemutatókat és felvonulást, jógát, hangtálas hangfürdőt, mesedélelőttöt és fesztiválzáró partyt kínál a nyárbúcsúztató hétvégi rendezvény, egészen vasárnap délutánig. A fesztivál nemcsak látni- és hallgatnivaló programokra invitál: interaktív foglalkozások teszik még színesebbé a rendezvényt a trükkös bringák kipróbálásától a dobtérig, vagy a vízi eszközökig, és az is kiderül, hogyan kell, lehet vízben és vízzel dobolni. A Velence Korzón sétálókat a Vásárok utcájában képzőművész- és kézműves sátrak, valamint öko- és biotemékek, illetve a helyi termelők standjai várják.

 

Részletes program az alábbi linken olvasható: https://www.facebook.com/utosfeszt/?fref=ts.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >