Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Újabb források a fehérvári oktatás fejlesztésére
Újabb források a fehérvári oktatás fejlesztésére Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. szeptember 01.
ImageA székesfehérvári campus kialakítására immár 15,9 milliárd forintos kormányzati támogatást kap a város – közölte Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, miniszterhelyettes. A kormány még július végén hozott határozatot arról, hogy az elkövetkező három évben a központi költségvetésből összesen újabb 8,4 milliárd forintot biztosít a város számára, az oktatás minőségi fejlesztését jelentő Középiskolai Campus megvalósításához.

 


Székesfehérvár Önkormányzata évről-évre jelentős összeget fordít az intézményhálózat felújítására, az épületek műszaki állapotának javításával párhuzamosan pedig elkötelezett az oktatás minőségi fejlesztése mellett is. Ennek érdekében született meg annak a Középiskolai Campus-nak terve, amely megfelelő infrastruktúrát biztosít a sport, az idegen nyelv, a természettudományos tárgyak és a művészeti képzések számára. 

A magyar kormány a székesfehérvári Középiskolai Campus létrehozásához 15,9 milliárd forintos támogatást biztosít Székesfehérvár Önkormányzatának - erről Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, miniszterhelyettes tájékoztatott. Már eddig is nevesítve szerepelt 7,5 milliárd forint a központi költségvetésben, ezt a támogatást egészítette ki a kormány egy július végén meghozott határozatában azzal, hogy 2017 és 2019 között további közel 8,4 milliárd forintot biztosít a központi költségvetésből a székesfehérvári Középiskolai Campus kialakítása érdekében.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >