Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: Fiola is befutott zárásra
Vidi: Fiola is befutott zárásra Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. szeptember 01.
ImageIgen komoly söprést hajtott végre a hazai átigazolási hajrában a Videoton labdarúgó csapata. A fehérvári piros-kékek az utolsó 3 napon leigazoltak egy-egy bosnyák és szerb, valamint két magyar válogatott játékost, két középpályást, egy védőt és egy támadót.

 

A záróra befutója a Puskás Akadémia jobb oldali védője, Fiola Attila lett, aki eddig 16 alkalommal lépett pályára a magyar nemzeti csapatban, ott volt az Eb-n, s Bernd Storck behívta a Feröer elleni vb-selejtezőre hangoló keretbe is. A Vidi régen tapasztalt "nagybevásárlást" tartott, hiszen a nyáron leigazolt egy bő fél csapatnyi válogatott focistát: Bódi Ádámot, Varga Józsefet, Fiola Attilát, Danko Lazovicsot, Marko Scsepovicsot és Anel Hadzicsot.

Mellettük érkeztek még utánpótlás válogatottak, valamint stabil, rutinos NB I-es spíler is, Barczi személyében. Aligha kérdéses, hogy ezzel a megerősödött kerettel egyértelműen a bajnoki címért kell harcolnia Henning Berg alakulatának.

A tények kedvéért: jelenleg immár 10 magyar, 2 szerb és bosnyák, valamint 1 Zöld-foki-szigeteki válogatottja van a klubnak, azaz másfél csapatra való felnőtt válogatott! Aligha lehet erre ráfogni, hogy gyenge...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >