Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Makett Show a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 09.
Hétvégén nemcsak az országos Makett Show kiállítást tekinthetik meg, hanem számos programon is részt vehetnek a látogatók a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A Székesfehérvári Makett Show-n vasút-, hajó-, repülő-, harcijármű-makett és dioráma kiállítás is várja az érdeklődőket. A gazdag programkínálatot látvány-makettezés, makettbörze és papírmakett-építés is színesíti.

 

A hétvégén katonai járművek és eszközök népes hada szállja meg Székesfehérvárt. Aggodalomra persze semmi ok: a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház ad otthont a kétnapos Makett Show-nak, ahol sok száz makett és dioráma tekinthető meg vasárnap délutánig. A katonai makett kiállítást 1982 óta rendszeresen megrendezik Székesfehérváron, ahol bemutatkozik több, a katonai hagyományokat ápoló civil szervezet is.

A program népszerű elemei a harcjármű-festés bemutató, a látvány-makettezés, továbbá a 24 órás makettépítő verseny – utóbbi programra a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címen lehet jelentkezni maximum tizenöt főig.

 



A kiállítás mellett számos program is várja a makettek szerelmeseit a hétvégén. A legkisebbek papírmakettet készíthetnek, ezen kívül lesz például látvány-makettezés és harcászati, illetve hagyományőrző bemutató is a vasárnapig látható kiállításon.

A Székesfehérvári Makett Show szombaton 09.00-18.00, míg vasárnap 08.00-15.00 óráig várja az érdeklődőket a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

A kiállítással kapcsolatban további információ a http://www.makettinfo.hu/ oldalon található.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >