Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szezonzáró nyílt nap az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 21.
ImageIdén utoljára tart nyílt napot Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő szeptember 24-én, szombaton délután az Új Csóri úti kutyaiskolában. A foglalkozásnak ezúttal nem lesz konkrét témája, a régi és új kutyatulajdonosok általános és alapvető ismereteket sajátíthatnak el. A részvétel ingyenes.

 

Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő tavasszal indította el oktató-nevelő programsorozatát az Új Csóri úti kutyaiskolában, a Palotai út végén található körforgalmi csomópont mellett. A különféle témákban rendezett foglalkozások nagyon népszerűvé váltak, egy-egy alkalommal 40-50 fő vett részt kedvenceivel együtt.

Az idei szezonzáró nyílt nap szeptember 24-én, szombaton 16.00 órakor kezdődik. Speciális téma nem lesz, ezúttal egy általános és alapvető tudás átadása a cél. Szó lesz többek között a kutyák alapvető ösztöneiről, a kiegyensúlyozott kutya igényeiről és szükségleteiről, valamint az állatok és emberek közötti helyes kommunikációról. Különösen hasznos lehet a foglalkozás azoknak, akik az elmúlt hónapokban vásároltak, vagy fogadtak be kölyökkutyát, és szeretnének minél többet megtudni kedvencükről egy harmonikusabb kapcsolat érdekében.

A nyílt napon való részvétel ingyenes, szeretettel várnak minden érdeklődőt! A sorozat tavasszal folytatódik.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >