Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Középiskolás statisztákat keresnek
Középiskolás statisztákat keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 26.
Nagyszabású produkció videoklipjéhez keresnek középiskolás statisztákat Székesfehérváron. A Hotel Magyar Király előtti téren mutatják be az október 23-ai forradalom emlékére a Magyar advent című előadást, ehhez forgatnak klipet október 1-jén, szombaton. A résztvevő 200 diák egy tömegjelenet megformálásban fog közreműködni.

 

Nagyszabású produkcióra készül Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Vörösmarty Színház: az 1956. október 23-ai forradalom emlékére Magyar advent címmel készítenek előadást, amelyet október 24-én, hétfőn mutatnak be a Hotel Magyar Király előtti téren.

Az előadás részét képezi egy videoklip, amelyet október 1-jén, szombaton 15 és 16 óra között forgatnak. A klipben szereplő 200 diák egy tömegjelenetet fog megformálni.

Középiskolás diákok jelentkezését várják név és iskola megjelölésével a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre. A további részletekről válaszlevélben tájékoztatnak. A forgatáson hétköznapi öltözetben kell megjelenni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >