Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Egy nap azokért, akiknek egy életnyi gondoskodást köszönhetünk
Egy nap azokért, akiknek egy életnyi gondoskodást köszönhetünk Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Andrea   
2016. szeptember 29.
ImageSzékesfehérvár önkormányzata hagyományosan egy nagyszabású gálaműsorral köszönti a város szépkorú lakóit az Idősek Világnapja alkalmából. Idén is az Alba Regia Sportcsarnok ad otthont e jeles eseménynek október 3-án, amikor Miller Zoltán és Mahó Andrea ajándékműsorával várják a vendégeket.

 

Immár 25 éve annak, hogy az ENSZ október 1-jét az Idősek Világnapjának nyilvánította azzal a szándékkal, hogy felhívja a figyelmet az öregedéssel járó kihívásokra és problémákra.

Székesfehérvár a szokásokhoz híven idén is gálaműsorral igyekszik kifejezni azt a megbecsülést és tiszteletet, melyet a város idős lakói a kemény munkájukkal méltán vívtak ki maguknak az elmúlt évtizedek során. Az október 3-án, hétfőn 15:00 órakor kezdődő rendezvény célja tehát a szórakoztatás mellett az, hogy a város köszönetet mondjon szüleink és nagyszüleink generációjának.


Tavaly már több mint ezer résztvevője volt az Idősek Világnapja alkalmából tartott rendezvénynek, éppen ezért a szervezők idén is arra törekedtek, hogy tartalmas és élvezetes műsorban lehessen részük a megjelenteknek, akiket apró ajándék is vár már a bejáratnál. A nagylóki vegyeskar vidám köszöntője és dr. Cser-Palkovics András polgármester ünnepi beszéde után színpadra lép a Madách Színház és a Győri Nemzeti Színház primadonnája, az eMeRTon- és Artisjus-díjas Mahó Andrea, valamint a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjével kitüntetett színész-énekes, az Emberek zenekar eMeRTon- és Gundel-díjas frontembere, Miller Zoltán.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >