Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Remekül sikerült az Alba főpróbája Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. október 02.
ImageA felkészülés folyamán időnként hullámzóan, ám többnyire győzelmekkel hangolt a jövő héten kezdődő NB I-es bajnokságra és a szintén hamarosan rajtoló Európa-kupára az Alba Fehérvár férfi kosárlabda alakulata.

 

Braniszlav Dzunics vezetőedző keze alatt, úgy tűnik, a következő idényben is ütőképes csapat alakul. Az együttes Pakson, a Morgen Ferdinánd Emléktornán mindkét találkozóját, így a rangos viadalt is megnyerte! Pénteken a PVSK-t páholta el 86-76-ra, a szombat esti fináléban pedig a nagy rivális Atomerőmű SE-t saját közönsége előtt 86-68-ra, egészen magabiztosan, remek játékkal. A kosártermésből Taylor összesen 36, Farr és Lóránt 25-25 ponttal vette ki a részét, de mindenki megtette a magáét.

Az Alba október 9-én, vasárnap 12:00 órakor Zalaegerszegen kezdi a bajnoki menetelést. Az elmúlt két szezonban egyaránt borsot tört az esélyesebb fehérvári egylet orra alá az idény elején a ZTE, így lélektanilag is fontos lenne Lóránték számára a jó rajt. A csapat képes rá, jó erőkből áll, egyértelműen éremvárományos az NB I-ben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >