Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
"JÓT TENNI JÓ!" - KAMPÁNY BÖJTE CSABA GYERMEKEI ÖRÖMÉRE Nyomtatás E-mail
Írta: Halászi Ildikó   
2016. október 03.
ImageAzt gondolom, nincs olyan jó érzésű ember, akinek össze ne szorulna a szíve, ha éhező gyerekekről hall, vagy akár személyesen is ismer hasonló sorsokat. Számomra elfogadhatatlan, hogy akár egy gyerek is éhezzen, és ha van ügy, ami mellé úgy vállalkozóként, mint emberként teljes szívvel oda tudnék állni, az a nélkülöző gyermekek ügye.

 

Nem kérdés számomra az sem, hogy akinek van, annak adnia kell, és segíteni ott, ahol szükség van rá, mert csak akkor kapunk, ha adunk is. És adni, jót tenni jó!

A VEGITAL tulajdonosaként döntöttem úgy, hogy felveszem a kapcsolatot Böjte Csabával, akinek áldásos munkásságát, lenyűgöző, tiszta személyiségét, gyermekek iránti szeretetét gondolom, senkinek nem kell bemutatni.

Image
.

Négy éve foglalkozunk VEGITAL növényi italkészítő gépek forgalmazásával, receptúrák fejlesztésével és már több ezer családban üzemelnek gépeink, amelyek segítségével sok-sok tejre érzékeny ember tehette olcsóbbá, egyszerűbbé mindennapjait, de vásárlóink között vannak olyanok is, akik egyéb betegségek folytán nem ihatnak tejet és azt valamivel pótolni szeretnék, de a bolti tejhelyettesítőket nem tudják megfizetni.

Sok paleo, vagy vegetáriánus étrenden élő is gépeinkkel készíti magának ezeket a egészséges ételeket, italokat.  Most, október elejétől új, az eddigieknél is fejlettebb, küllemre is nagyon szép gépeket kezdünk forgalmazni, ezért arra gondoltam, hogy annak se fájjon a szíve, aki már több éve az egyszerűbb modellek közül választott, és a Jót tenni jó kampányunk keretében egyúttal segíteni is tud a rászorulókon.

Abban a hatalmas megtiszteltetésben volt részünk, hogy Csaba testvér eljött hozzánk és örömmel fogadta kezdeményezésünket.

Image
.

A VEGITAL most lehetővé teszi bárki számára, hogy régi gépét visszaadja, - még fizetünk is érte 10000 Ft-ot – és bevezető áron, ugyancsak 10000 forinttal olcsóbban megveheti a 10 programos, csúcstechnológiás gépünket, a Rainbow-t, amivel már nem csak tejhelyettesítőket, krémleveseket, nyers zöldség és gyümölcs italokat tudnak egy gombnyomással készíteni, de bébiételeket, darabos leveseket is főzhetnek vele. Sőt, még egy 40 fokos bio program is belekerült ebbe a csodás készülékbe, amellyel akár egy 4-5 tagú családnak egyszerűen elkészthetők az ételek, italok.

A visszaadott készülékeket pedig szervizünk feljavítja és november végén, Déván átadjuk őket Csaba testvérnek, aki elosztja majd a rászorulóknak, árvaházaknak. Így a gyermekek még több finomsághoz, kevés anyagi ráfordítással tápláló italokhoz, levesekhez juthatnak.

 

Gyümölcs juice-ok

 

Gondoltunk azokra is, akiknek nincs növényi italkészítőjük, de mégis szeretnének segíteni. Ők vásárolhatnak nálunk - személyesen vagy akár online is - a tejhelyettesítőkhöz szükséges alapanyagokat, pl rizst, kókuszreszeléket, és egyéb gabonákat, magvakat, és mi természetesen ezeket az adományokat is elvisszük Dévára.

Bárki személyesebbé teheti az adományt egy, - Csaba testvérnek és a gyerekeknek írt levéllel, - ezeket az üzeneteket is át fogjuk adni.

Aki pedig szívesen elkísérne bennünket, azt is megteheti, az átadás alkalmával Csaba testvér misét cerebrál majd és egy kisebb ünnepséget szervez az adományok elosztása alkalmából.

Szeretnénk, ha adományunk karácsonyra mindenütt ott lehetne, ahol nagyon várják, ezért november végén tervezzük azokat kiszállítani Erdélybe. Ehhez szükségünk lesz egy fuvarozó vállalkozóra is, a csomagok összeállításához pedig önkéntesekre.

 

Gabona alapú tejhelyettesítők

 

A kampány részleteiről honlapunkon, október elejétől adunk tájékoztatást, a Facebook oldalunkon pedig máris fent vannak a tudnivalók az adományozás folyamatáról.

Elérhetőségünk: Vegital Szaküzlet

                               Székesfehérvár, Piac tér 1.

                               (a buszpályaudvarral szemben)

telefon: 06 30 7374090

email: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

honlap: www.tejmentesital.hu

Facebook oldalunk: www.facebook.com/Gabonatej

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >