Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Székesfehérvár szépkorúit köszöntötték az Idősek Világnapján
Székesfehérvár szépkorúit köszöntötték az Idősek Világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2016. október 04.
Image25 éve nyilvánította az ENSZ október 1-jét az Idősek Világnapjává – Székesfehérvár idén is nagyszabású gálaműsorral köszöntötte a város szépkorú lakóit. Zene, sütemény és ami a legfontosabb, figyelem is mindenkinek jutott, aki hétfő délután eljött az Alba Regia Sportcsarnokba.

 

A Nagylóki népdalkör citerával kísért vidám népdalcsokra után dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere üdvözölte az Alba Regia Sportcsarnokban megjelent nyugdíjasokat.

Mint kiemelte, a város építőit köszöntjük ma, akik „a háború utáni nehézségekkel szembenézve, évtizedeken keresztül egy békés, szerethető, biztonságos várost építettek”, és reményét fejezte ki, hogy „leszünk olyan bölcsek, hogy ezt a munkát mi is tovább tudjuk vinni.” Arra kérte a megjelenteken keresztül a város szépkorúit, „mondják el ötleteiket, javaslataikat, tapasztalataikat, mert pontosan tudjuk, hogy vannak.”

 



A polgármesteri köszöntés után ismét a zenéé volt a főszerep.  Az eMeRTon- és Artisjus-díjas Mahó Andrea nagy örömmel tért vissza Székesfehérvárra, a Vörösmarty Színházban és az Aida előadása során a Gáz utcai sportcsarnokban is énekelt már. A Madách Színház és a Győri Nemzeti Színház primadonnája ismert dallamokkal szórakoztatta a közönséget.

Miller Zoltán, az Emberek zenekar eMeRTon- és Gundel-díjas frontembere még meg is énekeltette a közönséget, akik az élmény mellett ajándéksüteményt is vihettek haza a sportcsarnokból. Es ami a legfontosabb, figyelem is mindenkinek jutott, aki hétfő délután eljött az Alba Regia Sportcsarnokba.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >