Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
AUGUSTALIA  évadzáró lesz szombaton Gorsiumban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 07.
ImageSzombaton évadzáró rendezvény lesz Gorsiumban: az AUGUSTALIA délután a bor ünnepének programjaival kezdődik, majd az érdeklődők szakvezetésen vehetnek részt, valamint megnézhetik, hogy folyik a freskórestaurálás. A regisztrálóknak ingyenes autóbuszos kiutazást biztosítanak a szervezők. Az interaktív szüreti játékokra mindenkit szeretettel várnak!

 

Gorsiumban október 8-án, szombaton évadzárót tartanak AUGUSTALIA címmel. A programok 14 órakor kezdődnek: a Dionysia, a bor ünnepe című zenés előadást mutatják be interaktív játékokkal egybekötve. A produkcióban fellép a Familia Gladiatoria Pannonica és Weixelbaum Laura.

Az újjászületett Gorsium Régészeti Parkban 15.30 órakor szakvezetést tart Nádorfi Gabriella, a Szent István Király Múzeum Tudományos Osztályának vezetője, római koros régész, valamint a kilátogatók megtekinthetik a freskós házban, hogyan folyik a restaurálás.

 



A rendezvényen a Park belépőjegyével lehet részt venni, előzetes regisztráció mellett ingyenes autóbuszos kiutazást biztosítanak a szervezők. A busz 13 órakor indul a Csapó utcai megállóból, és 17 órakor indul vissza.

Regisztrálni a 22/315-583-as telefonszámon, illetve a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet. Részletek a https://www.facebook.com/SzentIstvanKiralyMuzeum/ oldalon olvashatók. Az interaktív szüreti játékokra mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >