Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Fehérvári Állásbörze 2016
Fehérvári Állásbörze 2016 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. október 06.
ImageNegyedik alkalommal várja az álláskeresőket, a képzésre, átképzésre vállalkozókat a Fehérvári Állásbörze pénteken és szombaton a Hiemer-házban. A seregszemlén csaknem harminc székesfehérvári kiállító állásajánlataival, valamint a munkaerő kölcsönzés, a diákmunka és a felnőttképzés nyújtotta lehetőségekkel találkozhatnak az érdeklődők.

 

Minderről sajtótájékoztatón számolt be Posch Ede, a kiállítást szervező Lénia 2 Kft.ügyvezetője és Turi Krisztina, a Hiemer Rendezvényközpont rendezvényszervezője.



A Fehérvári Állásbörze egyike a Hiemer Rendezvényközpontban szervezett, évről évre igen sok kiállítót és érdeklődőt vonzó tematikus kiállításoknak. A népszerű seregszemle ezúttal október 7-én és 8-án, pénteken és szombaton 10.00-17.00 óra között széles palettával várja az álláskereső felnőtteket és diákokat, továbbá a képzésre, átképzésre vállalkozókat.

Az idei kiállítói kör nagyon sokrétű és izgalmas, megközelítőleg harminc vállalkozás, intézmény és munkaerő közvetítő mutatja be ajánlatait a rendezvényközpont Báltermében.  Az elmúlt évek során a kétnapos program letisztult, nevéhez illően mindenekelőtt nyitott pozíciókat, vonzó álláshelyeket kínálnak a látogatóknak Székesfehérvár nagy munkáltatói és a munkaerő kölcsönző cégek. Az állást keresőkön kívül azok érdeklődésére is számítanak, akik nyitottak egy, a mostaninál még jobb munkalehetőség, kvalifikáltabb pozíció és a szakmai kihívások iránt. – hangsúlyozta a sajtótájékoztatón Posch Ede, a kiállítást szervező Lénia 2 Kft. ügyvezetője. Elmondta, hogy részt vesz a kiállításon két helyi felsőoktatási intézmény, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar és a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campus-a, továbbá itt lesz a veszprémi székhelyű Pannon Egyetem, ennek jegyében szeretettel várják a továbbtanulási lehetőségek iránt érdeklődőket is. Megjelenik a kiállítók között a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, amely a határvadász egységekhez vár jelentkezőket. Emellett több helyi munkaerő kölcsönző és közvetítő cég, illetve tréningszervezéssel és diákmunkával foglalkozó kiállító számít a tanulók és a felnőttek figyelmére.

 

 



A 2005 októbere és 2011 között felújított Hiemer Rendezvényközpont megnyitásakor az volt az cél, hogy a Belváros egyik legszebb épülete nyisson a székesfehérváriak felé és különféle helyiségeivel, az ott szervezett programokkal szolgálja a város lakosait. A tapasztalatok alapján az elképzelések megvalósultak, hiszen Fehérvár ékköve a város ismert és széles körben kihasznált közösségi terévé vált az elmúlt években. – emelte ki a sajtótájékoztatón Turi Krisztina, a központ rendezvényszervezője. Egész éven át várja a látogatókat az országosan is kuriózumnak számító Hetedhét Játékmúzeum. Az épület helyet biztosít a házasságkötéseknek és lakodalmaknak, továbbá különféle önkormányzati rendezvényeknek, díjátadóknak, ünnepségeknek, konferenciáknak és közösségi, kulturális programoknak. Ugyancsak népszerűek a tematikus rendezvények, így a tavaszi Utazás kiállítás, az esküvői nyílt nap és természetesen a kétnapos állásbörze is.  

A hétvégi kiállításra ingyenes a belépés, sőt, minden látogató tombolát kap a Lénia 2 Kft. standján. A sorsolásra október 8-án, szombaton 16.00 órakor kerül sor. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >