Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Horgászverseny, ruhabörze, egészségnap szombaton Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. október 07.
ImageProgramokban bővelkedő hétvége vár a Feketehegy-Szárazréten és a Szedreskerten élőkre. Szombaton 8.00 órától a Bregyó Sportcentrum melletti tavon horgászversenyt rendeznek, majd 9.00 órától felnőtt és babaruha-börze, valamint számos hasznos szűrővizsgálatot tartalmazó egészségnap várja az érdeklődőket az iskolában és a helyi közösségi központban.

 

a az érdeklődőket az iskolában és a helyi közösségi központban. Október 15-én, jövő szombaton a Móri Ifjúsági Fúvószenekar lesz a városrész vendége, koncertjük 17.00 órakor kezdődik a rendezvénysátorban. A részletekről a helyszínen tartottak sajtótájékoztatót.

A feketehegy-szárazréti és a szedreskerti családok, valamint minden kedves városlakó érdeklődésére számítanak az október 8-án, szombaton megrendezésre kerülő programok kapcsán.

A Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban rendezett sajtótájékoztatón Szigli István területi önkormányzati képviselő elmondta: a Széchenyi István Horgászegyesület reggel 8.00 órától tartja hagyományos, szezonzáró horgászversenyét a Bregyó Sportcentrum melletti tavon. A közel száz résztvevőt felvonultató programra a helyszínen nevezhetnek az egyesület tagjai 07.30 órától. A népszerű, közösségformáló program 13.00 órakor az eredményhirdetéssel és a közös ebéddel zárul.

 



Számos hasznos szűrővizsgálaton vehetnek részt az érdeklődők a városrész hagyományos egészségnapján, amely 09.00 órától zajlik a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi Úti Tagiskolájában. Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok hangsúlyozta, a vizsgálatokat a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház és a Humán Szolgáltató Intézet szakemberei végzik. Az általános állapotfelmérésen túl lesz EKG vizsgálat, kardiológiai és bőrgyógyászati szűrés, dietetikai tanácsadás. Október a látás hónapja, ennek apropóján ajánlják a látásvizsgálatot a Pannónia Optika közreműködésével. Ez fontos lehet azért is, hogy az őszi, téli hónapok ideje alatt, kevéssé optimális fényviszonyok között is jól lássunk, különös tekintettel a biztonságos autóvezetésre.

Felnőtt és babaruha börzét is tartanak szombaton 9.00 órától, hagyományteremtő szándékkal a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ rendezvénysátrában. Kádár Valéria szervező elmondta: helyi szülők fogtak össze és közösen szervezik meg a programsorozatot havi egy-egy alkalommal. Lehetőség nyílik vásárlásra, valamint a kinőtt, feleslegessé vált, de mások számára még használható holmik cseréjére.

Kiss Dorottya
, A Szabadművelődés Háza igazgatója egy október 15-i, jövő szombati koncertet ajánlott. A Móri Ifjúsági Fúvószenekart látják vendégül, amely egy korábbi alkalommal nagysikerű koncertet adott a városrészben. A móriak mostani fellépése 17.00 órakor kezdődik a fedett szabadtéri színpadon, a belépés ingyenes.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >