Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Tilinkó Zenekar lesz a Közéleti és Kulturális Szalon következő vendége Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 06.
ImageA friss Fricsay-díjas Tilinkó Zenekar lesz a szeptemberben elindított Közéleti és Kulturális Szalon következő vendége. A program célja olyan emberek bemutatása a nagyközönségnek, akik az élet különböző területein elismerésben részesültek Székesfehérváron. A hétfő este 18.00 órakor kezdődő rendezvényen a zenekar tagjaival Látrányi Viktória televíziós műsorvezető beszélget. A kulturális rendezvényre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!

 

A Krisztus Király Plébánia tagjai elkötelezettek a művészet, a történelem és a hagyományőrzés iránt. A hiánypótló és értékteremtő Közéleti és Kulturális Szalon című programsorozatban Székesfehérvár kitüntetett polgáraival ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A szervezők célja, hogy havonta olyan példaértékű embereket mutassanak be, akik az élet különböző területein elismerésben részesültek és Székesfehérvár kitüntetett polgáraiként a város hírnevét öregbítették.

Október 10-én, hétfőn 18.00 órakor a Zsolt utcai Közösségi Házban a friss Fricsay-díjas Tilinkó Zenekar tagjai, Kneifel György, Kneifel Imre, Polgár Zoltán és Juhász Balázs lesznek a programsorozat következő vendégei. A negyven esztendős zenekar nemcsak a tagok életének lett elválaszthatatlan része, hanem Székesfehérvárnak is. A meghívottakkal Látrányi Viktória, a Fehérvár TV műsorvezetője beszélget. A hétfői bemutatón a beszélgetés mellett a zenekar tagjai rövid műsorral is szórakoztatják majd a közönséget. A rendezvényre mindenkit szeretettel várnak! A hétfő esti program október 16-án, vasárnap 14.00 órától lesz látható a Fehérvár Televízióban. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >