Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Ezüstöt ütött Serbán az ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. október 10.
Budapesten rendezték meg az ifjúsági korú ökölvívók országos bajnokságát, amely az év legfontosabb megmérettetése is egyben a fiatalok számára. Idén két versenyzőt indított a Varkocs György Box Club a rangos viadalon. Turós Arnold vezetőedző arról tájékoztatott, hogy a 69 kg-os Kulbert Krisztián már a selejtezőben vereséget szenvedett és kiesett, ám a nagy reménység Serbán Henrik meg sem állt a fináléig.

 

A Fehérvári klub első számú és legeredményesebb versenyzője (aki jelenleg a Győri Akadémia tanulója is) 60 kg-ban végig jó teljesítménnyel rukkolt ki.

"Serbán az elődöntőben egy rendkívül jó képességű versenyzőn is túljutott, azonban a döntőben - talán fáradtság miatt - már nem volt elég koncentrált, így egy hajtós, erőszakosan bunyózó versenyzőtől vereséget szenvedett, ezzel - az előző évhez hasonlóan - idén is 2. helyezést ért el. Henrik számára maradt még nagy feladat az idei esztendőre, ugyanis decemberben a felnőtt Országos bajnokságon is bizonyíthatja rátermettségét, tehetségét." - mondta Turós Arnold.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >