Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Rugby: FRC-s hölgyek sikerei
Rugby: FRC-s hölgyek sikerei Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. október 10.
ImageAz elmúlt hétvégén Budapesten, a KAC pályán rendezték meg a tornarendszerű női rögbi bajnokság 1. fordulóját a felnőtt és az U 16-os csapatok számára. A megmérettetésen - amely egyben a Torpedó Kispest csapatának születésnapja és a hozzá kapcsolódó torna is volt - jól szerepeltek az FRC lányai. A felnőttek két győzelemmel és egy vereséggel a 3. helyen zártak, míg a "kicsik" megnyerték a fordulót.

 

A Fehérvár Rugby Club felnőtt csapata első mérkőzésén az Esztergom ellen 55-5-ös fölényes győzelmet aratott a 33 pontos Huszti Katalin és a 20 pontig jutó Gyolcsos Mária vezérletével. A második mérkőzésen a Tárnoki Vadmacskák ellen nem volt sikerélményük a fehérvári hölgyeknek, 31-17-re kikaptak (Gyolcsos 10, Huszti 7 pont), így csak a 3. helyért játszhattak. A helyosztón aztán újra nem volt vita, nagyon simán, fölényesen győzött az FRC 44-0-ra az Exiles ellenében. Gyolcsos Mária itt is tündökölt, 32 pontot szorgoskodott össze egymaga. A csapat másik húzóembere, Huszti most "csak" 5 pontig jutott, míg Geringer Nikolett 7 egységével szintén megtette a magáét.

Az U 16-os női bajnoki fordulót és születésnapi tornát a Fehérvár Rugby Club lányai nyerték a házigazda Torpedó és a Tárnoki Kiscicák előtt. Gyolcsos Ferenc edző értékelése szerint a csapatban kiemelkedő teljesítményt nyújtott Oláh Dorottya, Nagy Tamara, Völgyi Virág és Kiss Virág.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >