Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Előadások, bemutatók és akció a tanboltokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. október 11.
ImageA Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola a Kenyér hete jegyében különböző programokat szervez. Előadás lesz a kenyérgyártásról és a kenyér történetéről, nyílt napot tartanak az érdeklődő diákoknak, valamint egész heti kenyérakciót hirdetnek a tanboltokban. A kenyér világnapjára szombaton délelőtt emlékeznek az iskolában.

 

2001 óta svájci kezdeményezésre október 16. a kenyér világnapja. A legfontosabb élelmezési cikk, az életfontosságú ásványi anyagokat tartalmazó, fontos energiaforrás jelentősége mellett a pékek munkájára is felhívják a figyelmet. A Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola október 10-15. között a Kenyér hete jegyében különböző programokat szervez az érdeklődőknek.

Egész héten napi kenyérakcióval várják a vásárlókat a Palotai úti és a Mátyás király körúti tanboltban – a kedvezményekről a www.sztistvan.hu oldalon vagy a helyszíneken lehet tájékozódni.

Kedden 13 órakor előadást tartanak a kenyérgyártásról, csütörtökön pedig nyílt beiskolázási napra várják a diákokat, hogy játékos feladatokon keresztül megismerhessék a képzéseket, a tanárokat és bepillantást nyerhessenek az iskola mindennapjaiba.

A kenyér napjára szombaton 10 órakor emlékezik az iskola, a program témája a kenyér története és a legfrissebb hazai előírások lesznek.

A Kenyér hetének rendezvényeire a tanboltokban mindenkit szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >