Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ted Sator: "Ebben a nehéz helyzetben is pontokat kell szereznünk"
Ted Sator: "Ebben a nehéz helyzetben is pontokat kell szereznünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 20.

ImageMég a tapasztalt vezetőedző, Ted Sator is elképedt az EBEL fegyelmi bizottságának határozatán. Ám jogorvoslatra nincsen lehetőség, így előre kell nézni. - Talán soha ilyen nehéz helyzetben nem volt az Alba Volán az osztrák ligában, mint most, a Linz elleni mérkőzést megelőzően.

"Mindannyiunkat lesújtott a döntés, hiszen a szezon egyharmadán át megtizedel bennünket. A vasárnapi nem az a kép, amelyet a sportágunkról mutatni akarunk, és soha sem állt szándékunkban olyan játékhelyzetet előidézni, amelyben sportolók sérülhetnek meg." - egyértelműsítette a mester, aki tisztában van azzal, hogy innentől kezdve vért kell izzadni minden egyes pontért. A következő tizenegy találkozót gyakorlatilag három sorral kell végigküzdenie az Alba Volánnak.

"El fogok beszélgetni a csapatkapitánnyal és a helyetteseivel, megpróbáljuk kicsit megváltoztatni a csapat hangulatát a szélsők cseréjével." - magyarázta Sator. Az Alba Volán mindössze hét gólt szerzett a legutóbbi hat fellépésén, így a szakmai stáb számára is nyilvánvaló, hogy a támadójáték terén előrelépésre van szükség. "Megfelelő támadóerő nélkül lehetetlen nyerni, márpedig muszáj megtalálnunk a módját a pontszerzésnek ebben a kemény időszakban. Ennyi emberelőnyös gólt nem kaphatunk, bár tudom, hogy ez is a fáradtság jele." - húzta alá Ted Sator. Az Alba Volán már két alkalommal is legyőzte a Linzet, igaz, legutóbb büntetőkkel.

"Két győzelmünk van ellenük, de ne felejtsük el, hogy mindkét esetben teljes csapattal álltunk ki, most pedig nem éppen ez a helyzet. A Linz kitűnő játékerőt képvisel, ragyogó csatárokkal rendelkezik, a formájuk felfelé ível." - vetítette előre a kihívást Sator edző.

A pénteki összecsapáson a kapuban Szuper Levente kezd.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >