Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Derek Couture távozik a Volántól
Derek Couture távozik a Volántól Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 21.

ImageAz Alba Volán menedzsmentje a csütörtöki nap folyamán több döntést is hozott az EBEL fegyelmi bizottságának határozata folytán előállt helyzetre reagálandó. - Ezek közül a legfontosabb, hogy az Alba Volán SC útjai elválnak Derek Couture-rel, a 12 mérkőzésre eltiltott kanadai csatárral. A sportember szerződését azonnali hatállyal felbontotta a klub. A játékos tudomásul vette a döntést, egy-két napon belül elhagyja a várost.

A kanadai hátvéd, Ryan Bonni 16 találkozón nem léphet jégre. Tekintve, hogy ez az alapszakasz közel egyharmada, a klubvezetés a következő ajánlatot tette felé: szerződése a súlyos tett ellenére érvényben maradhat, de annak teljes időtartamára 30%-os fizetéscsökkenéssel. A jégkorongozó néhány nap gondolkodási időt kért - ezt a menedzsment biztosítja számára.

A pénteki nap folyamán az Alba Volán SC levelet fog intézni az Erste Bank Liga vezetősége felé. Ebben klubunk részletesen reagál a vasárnap történtekre és azok utózöngéjére. Így különösen az elmúlt napokban Ausztriában megfogalmazott alaptalan rágalmakra a vélt rendezési hiányosságok kapcsán, továbbá a salzburgi vezetőedző példa nélküli módon provokatív viselkedésére, valamint a precedens nélkülien hosszú eltiltásokra.

A csapat eközben nyugalomban dolgozik, készül az előtte álló feladatokra. A fiúk elszántak, mindent megtesznek a holnapi nap folyamán, hogy pontokat tudjanak szerezni a Linz otthonában. Vasárnap pedig érkezik a Villach Székesfehérvárra, remélhetőleg telt ház előtt, remek hangulatban indul majd útjára a korong. Mivel az EBEL ellenőrt is küld a meccsre, kiemelkedően fontos lesz a sportszerű, jó hangulatú szurkolás.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >