Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A zenebarátokat várja a Kultúrszalon pénteken
A zenebarátokat várja a Kultúrszalon pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. október 26.
ImagePénteken délután a zenekedvelőket várja a Kultúrszalon közösségébe az Ars Musica Zenebarátok Egyesülete. A Dalok titkai című rendezvényen Darázs Renáta (szoprán) és Wilheim András (zongora) adnak hangversenyt a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban Liszt, Bartók és Kodály műveiből. Az est házigazdája Wilheim András zenetörténész lesz.

 

A Kultúrszalon a zenekedvelőket várja október 28-án, pénteken 18 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Az Ars Musica Zenebarátok Egyesülete a Dalok titkai című hangversenyén Darázs Renáta (szoprán) és Wilheim András (zongora) lépnek fel Liszt Ferenc, Bartók Béla és Kodály Zoltán műveivel. Az est házigazdája Wilheim András zenetörténész lesz.

A délutáni program alkalmat egy olyan közösség kialakítására, ahol a zenehallgatáson túl zenei ismereteiket is gyarapítani tudják a résztvevők, és megoszthatják egymással gondolataikat, érzéseiket.

A Kultúrszalonba minden érdeklődőt szeretettel várnak! A programról további részletek a http://www.arsmusica.hu/kulturszalon-2016-10-28/ 

oldalon olvashatók.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >