Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megnyerte a Magyar Kupát a Fehérvár Rugby Club U16-os lánycsapata Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 26.
ImageMegnyerte a Magyar Kupát a Fehérvár Rugby Club U16-os lánycsapata Antal Benjámin vezetésével. A fehérvári lányok a döntőben a Tárnok csapatát győzték le, az első félidőben még döntetlen volt az állás, majd a második félidőben már nem tudtak lépést tartani az FRC-vel. A csapatből főleg Huszti Katalin, Gyolcsos Mária és Zólyomi Edit volt elemében.

 

Első mérkőzését a Fehérvár Rugby Club lánycsapata a váci Királyság csapata ellen vívta. Az első 5 pontos célt a Vác szerezte, majd Gyolcsos Mária egyenlített.

A Második 5 pontos célt is Gyolcsos Mária szerezte, így 10 - 5 állt az eredményjelzőn  az első félidő után. A sáros mély talajon a második félidő rendkívül izgalmasan alakult, de nem született pont. Második mérkőzésen az FRC 44-0-ra lépte le a Barbarians-t. A döntőben az FRC a Tárnokot győzte le 26-12 aráynban.

Az első félidő 2. percében egy szép center passzsorozatot követően Gyolcsos Mária szerzett vezetést (5 – 0). Azt követően a Tárnok csapata szerzett 5 pontos célt, sőt a jutalomrúgásával a vezetést is átvette (5 – 7). Ezt követően Huszti Katalin szerzett újabb 5 pontos célt, majd Zólyomi Edit jutalomrúgását követően 12 - 7-re módosult az eredmény.

 


 

A Tárnok nem adta fel 5 pontos céljával és 2 pontos jutalomrúgásával egyenlített, így 12 – 12 lett az félidő végeredménye. A második félidőben elfáradt a Tárnok és nem bírta a sáros talajt. A fehérvári lányok ekkor kezdtek igazi látványos játékba, Gyolcsos Mária céját megelőzően 11 passzos látványos támadásának köszönhetően szerzett 5 pontot az FRC, amit Zólyomi Edit toldott meg két ponttal.

A második félidő fehérvári pontját a végig rendkívüli harciassággal küzdő Huszti Katalin szerezte, majd a jutalomrúgást Zólyomi Edit ezúttal sem hibázta el.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >